Innerlijke Reis, Massage voor Lichaam en Ziel

Een holistische benadering
De behandeling of 'innerlijke reis' is holistisch van aard. Dit betekent dat er aandacht is voor het lichaam, de geest maar ook het emotionele en spirituele stuk. Lichaamsmassage vormt de basis maar andere technieken zoals, reiki, visualisatie, yoga, cupping en/of klankschalen worden ingezet om de beleving onvergetelijk te maken. Ik ga intuïtief te werk maar je mag altijd aangeven wat je juist wel of niet willt.
De innerlijke reis voor body & soul vernieuwing in 90 minuten
Net als een akker die te intensief wordt gebruikt voor eenzijdige productie, is onze ziel dorstig. Ze verlangt ernaar braak te liggen en voldoende rust en stilte tot zich te nemen. De innerlijke reis van 90 minuten biedt daar de perfecte setting voor. Massage, reiki, visualisatie en yoga nidra. Verbindt je opnieuw met je ziel/ voorafgaand aan de behandeling hebben we een 'incheck' moment om wensen en behoeften af te stemmen.
4 Season Package
De ultieme self-care belofte aan jezelf: Regel vier keer per jaar een ontspannings- en verbindingsmoment in. Even bewust uit de wereld die altijd maar doorgaat stappen om diep in je lijf te zakken en opnieuw te verbinden met je ziel. Voor vier sessies betaal je 333,- in plaats van 360 (dat is 83,25 per sessie) + je ontvangt een Doterra olie om altijd na te kunnen genieten.
Waar kun je terecht?
In Zeist op de Kritzingerlaan heb ik mijn kleine, knusse praktijk. Het is ook mogelijk om een afspraak op jouw locatie te maken, dan kom ik naar je toe. Je betaalt dan een toeslag van 10 euro.

symbol-4

Ervaar de helende kracht van diepe ontspanning.

Je verdient het om vastgehouden te worden.