Stemmen in je Hoofd en Vrolijkheid in je Hart

Oh man. So many voices! Haha. Story of my life I guess: voices in my head. Maar ik ben zo enthousiast, zit te bounchen op mijn stoel (of is dat de koffie)?

Een dag uit mijn dagboek

Het is vandaag donderdag 16 november 2017. De dagen worden korter, de feestelijke kerstverlichting op straat hangt weer en vandaag zag ik de eerste ‘kerstbomen winkel’ opgetuigd worden. Winterkriebels! Hoewel het kouder wordt geeft het me juist een warm gevoel.

Deze zomer was heerlijk, afgelopen jaar was heerlijk! Zoveel moois heeft zich in mijn leven ontvouwd. Opeens ben ik (naast mijn 12 urige kantoor baan baan) praktisch full time yoga teacher (wanneer ben je eigenlijk fulltime yogajuf?) Heb ik dikke vette verkering met de man of my dreams en gaat over een kleine zeven weken de backpack weer op voor een nieuw avontuur. Who would have thought that? Ik niet.

10 dingen tegelijk

Op het moment dat ik dit schijf ben ik (zoals gewoonlijk) met tien dingen tegelijk bezig. Ik bereid mijn pilates- yoga les (die over een uur begint) voor, drink een fancy oatmilk cappuccino, werk mijn Spotify playlist bij, deel via de mail inspirerende verhalen van Elephant Journal  (check it out, inspiration to the bone) met mijn lief. Tegelijkertijd start ik de download van een stel gratis meditaties van Yoga Magazine (ik ben bang dat de link bijna verloopt) en on top of that probeer ik nog even de AEX te overrulen door een reeds ingelegde put optie op Altice (what was I thinking) te verlengen. Te laat. Beurs gesloten.

Chaotisch

Terwijl ik dit verhaal voor mijzelf schrijf denk ik, waarom deel ik het eigenlijk niet met de rest wereld (nou, omdat het vast niemand wat boeit)? Toch leuk om georganiseerd Nederland een kijkje in het volle maar vrolijke hoofd van The Yoga Nomad te geven? En dus besluit ik, why not! Hoe leuk als er een enkele paardenkop is die zichzelf herkent in dit chaotische zijn.

With love

Omdat ik besluit mijn verhaal met de rest van de wereld te delen is dit dus mijn very first blogpost ever. Daar hoort een moraal bij.

Dus, tijd om de moraal van mijn verhaal met jullie te delen: Trust in yourself, don’t hold back from the sharks and get into the deep! Don’t be shy, your worth it. I’m worth it.

With love, straight from the heart and a full but happy head,

Lotte van Graas

8 Comments on “Stemmen in je Hoofd en Vrolijkheid in je Hart

Maria
november 16, 2017 at 8:36 pm

Goed bezig topper! Herkenbaar ook. Blijf schrijven! <3

Beantwoorden
George Becker
november 17, 2017 at 1:25 pm

Lieve Lotte, heb van je verhaal genoten, ga zo door maar blijf wel je zelf, liefs your George.

Beantwoorden
Debbie Molhuizen
november 17, 2017 at 1:41 pm

Lieve Lotte! Heerlijk jouw blije bijdrage aan de wereld Zijn met alles wat er is…. dat doe jij. Mooi je te volgen. Liefs ❤️

Beantwoorden
Yvonne
november 17, 2017 at 4:46 pm

Trots op jou in alles wat je doet en hoe je in het leven bent gaan staan follow your heart my love samen met je big love en zal met plezier je blog lezen ❤️

Beantwoorden
admin
november 18, 2017 at 10:16 am

Wat een onwijs lieve woorden, dank Vonnie <3

Beantwoorden
Karima
november 17, 2017 at 7:27 pm

Lieverd, blijf lekker schrijven. Je geeft mij veel inspiratie! Waar ga je heen met jouw backpack?!
XX

Beantwoorden
admin
november 22, 2017 at 9:42 am

Lieve Karima, dank voor jou leuke reactie! <3 Een email met tips voor jullie reis in Amazing Aus is onderweg! In januari zet ik de backpack op om eerst naar Gambia en dan via Moskou naar India te gaan. Wat boffen we toch met al die kansen. Geniet van de alles op jullie pad. Liefs aan Johan x

Beantwoorden
Esther
november 18, 2017 at 9:30 pm

Tof, Lottie! Keep up the good work. Xx

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *